Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερις τραυματίες από τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Τέσσερις τραυματίες από τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Tέσσερις τραυματίες ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν στους δρόμους των Εξαρχείων μεταξύ των αντιεξουσιαστών και των αστυνομικών δυνάμεων

Tέσσερις τραυματίες ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν στους δρόμους των Εξαρχείων μεταξύ των αντιεξουσιαστών και των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό», με την κατάσταση του ενός να χαρακτηρίζεται σοβαρή καθώς έχει δεχθεί βολίδα κρότου – λάμψης στο μηρό.

Ο άλλος τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέρεται να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, από τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

Στους τραυματίες περιλαμβάνονται και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Από την πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Κάθε χρόνο «μια από τα ίδια»…», υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να περιθωριοποιηθούν οι κάθε λογής μπαχαλάκηδες.

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είχαμε δύο τραυματίες συναδέλφους, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ, με τον ένα εκ των δύο να φέρει συντριπτικό κάταγμα στο χέρι από ναυτική φωτοβολίδα.

«Τους ευχόμαστε περαστικά και κάνουμε μια ευχή. Να γίνουμε επιτέλους Κράτος πολιτισμένο, στο οποίο οι κάθε λογής μπαχαλάκηδες θα βρίσκονται στο περιθώριο» καταλήγει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024