
Οι Βρυξέλλες προετοιμάζονται για ένα Brexit χωρίς συμφωνία
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με τα σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την αποχώρηση της Βρετανίας
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με τα σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την αποχώρηση της Βρετανίας από το μπλοκ στην περίπτωση που το βρετανικό κοινοβούλιο απορρίψει την επόμενη εβδομάδα τη συμφωνία για το Brexit, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Χρειάζεται να δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα της συζήτησης στο βρετανικό κοινοβούλιο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Βάλντις Ντομπρόβσκις. «Προετοιμαζόμαστε για τη συμφωνία. Έχουμε καταλήξει στη συμφωνία με την κυβέρνηση. Διασφαλίζουμε ότι μπορεί να εφαρμοστεί – και παράλληλα έχουμε εκπονήσει κάποια σχέδια έκτακτης ανάγκης».
- Η δραματική κρίση του Ερυθρού Αστέρα στο πόλο
- Τσουκαλάς: Καλούμε την κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΑΠ για τους δανειολήπτες
- Χεζμπολάχ: Ντροπιαστικές οι συνομιλίες με το Ισραήλ – Ζητά την άμεση αποχώρηση των IDF από τον νότιο Λίβανο
- Αντώνης Φωστιέρης: Το ταμείο της γλώσσας παραμένει ανοιχτό
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο χλευάζει το σύγχρονο Χόλιγουντ
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία






