
Οι Βρυξέλλες προετοιμάζονται για ένα Brexit χωρίς συμφωνία
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με τα σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την αποχώρηση της Βρετανίας
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με τα σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την αποχώρηση της Βρετανίας από το μπλοκ στην περίπτωση που το βρετανικό κοινοβούλιο απορρίψει την επόμενη εβδομάδα τη συμφωνία για το Brexit, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Χρειάζεται να δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα της συζήτησης στο βρετανικό κοινοβούλιο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Βάλντις Ντομπρόβσκις. «Προετοιμαζόμαστε για τη συμφωνία. Έχουμε καταλήξει στη συμφωνία με την κυβέρνηση. Διασφαλίζουμε ότι μπορεί να εφαρμοστεί – και παράλληλα έχουμε εκπονήσει κάποια σχέδια έκτακτης ανάγκης».
- Ισπανία και Γαλλία δίνουν μάχη με τον χρόνο – Οι πυρκαγιές μαίνονται ενώ περιμένουν νέο καύσωνα
- Παραλίγο σοβαρό ατύχημα στο Tour de France: Ποδηλάτης πήγε να πέσει σε γκρεμό (vid)
- Φόροι: Τι πρέπει να πληρωθεί μέχρι την Παρασκευή
- Greek Government Targets Fuel Prices and Household Costs
- H Charli xcx φέρνει «brat» αέρα στη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό






