Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνε για mega trade με Ντέιβις οι Λέικερς

Πάνε για mega trade με Ντέιβις οι Λέικερς

Σενάρια από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κάνουν λόγο για μεγάλη ανταλλαγή ανάμεσα σε Λέικερς, Πέλικανς και Μάτζικ με στόχο τη μετακόμιση του Άντονι Ντέιβις στο Λος Άντζελες

Οι Λέικερς έχουν βρει ρυθμό και ανεβαίνουν συνεχώς μετά το μέτριο ξεκίνημα τους, όμως κακά τα ψέματα δεν μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα το πρωτάθλημα. Μπορεί η παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς από μόνη της να τους έχει ανεβάσει επίπεδο και να τους οδηγήσει πολύ μακριά, αλλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν ρόστερ όπως τον Ουόριορς ή των Ρόκετς σε μια σειρά playoffs.

Τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς δημοσιεύματα από την Αμερική κάνουν λόγο για μια ανταλλαγή που θα «ταράξει» τα νερά στο ΝΒΑ και πιθανότατα θα αλλάξει και τις ισορροπίες στον δρόμο για το δαχτυλίδι. Συγκεκριμένα, ο Άντονι Ντέιβις είναι ο μεγάλος στόχος των Λέικερς, ενώ είναι πασιφανές πως και ο κορυφαίος ψηλός του ΝΒΑ θέλει να ξεφύγει από την μετριότητα των Πέλικανς και να διεκδικήσει πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ντέιβις θέλει να συνυπάρξει με τον ΛεΜπρόν και ήδη οι Λέικερς ψάχνουν φόρμουλα προκειμένου να τα βρουν με τους πελεκάνους μέσω ανταλλαγής και να αποκτήσουν έναν σούπερ σταρ δίπλα στον βασιλιά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «φρύδιας» μπορεί να είχε ανανεώσει με τεράστιο συμβόλαιο πριν 2 χρόνια, όμως μπορεί να πάρει μαξιμουμ συμβόλαιο το 2020, διότι μένει ελεύθερος. Στη Νέα Ορλεάνη δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια ενδεχόμενη ανταλλαγή καθώς ο Ντέιβις είναι κοινό μυστικό πως σκέφτεται να αποχωρήσει.

Ο Μάτζικ Τζόνσον φαίνεται μάλιστα πως έχει βρει ήδη τον τρόπο για να πάρει τον Ντέιβις στο Λος Άντζελες. Ο πρόεδρος των Λέικερς έχει προτείνει τριπλή ανταλλαγή με τη βοήθεια των Μάτζικ προκειμένου να πείσει την Νέα Ορλεάνη. Το trade θα περιλαμβάνει τους Λόνζο Μπολ, Κεντάβιους Κάντγουελ-Πόουπ και Μπράντον Ίνγκραμ, με τους Πελεκάνους να χάνουν εκτός του Ντέιβις και τους Πέιτον και Κλαρκ. Από την άλλη το Ορλάντο θα χάσει τον Νίκολα Βούτσεβιτς ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα ψάξει για μάξιμουμ συμβόλαιο, ενώ συνολικά θα μετακομίσουν έξι παίκτες και κάποια ντραφτ πικς.

Ο Ντέιβις θα πάει στους Λέικερς, μαζί με τον Πέιτον, ο Βούτσεβιτς και ο Ίνγκραμ θα πάνε στους Πέλικανς, ο Κλαρκ στους Μάτζικ και είναι ανοιχτό που θα μεταγραφούν οι Πόουπ και Μπολ, αλλά και τα ντραφτ πικς. Συνολικά το deal λέγεται πως θα έχει ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ αν πράγματι συμβεί οι Λέικερς θα πρέπει να ξεφορτωθούν κάποιον από τους Στίβενσον, ΜακΓκι, Μπίσλι και Ρόντο, διότι έχουν μονοετή συμβόλαια και είναι συγκεκριμένο το όριο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024