Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΛΑΕ: Δέκα χρόνια μετά ο Γρηγορόπουλος ζει

ΛΑΕ: Δέκα χρόνια μετά ο Γρηγορόπουλος ζει

«Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, η νεολαιίστικη έκρηξη του Δεκέμβρη του 2008, παραμένει ζωντανή και επίκαιρη όσο ποτέ», τονίζει η ΛΑΕ και καλεί συγκεντρώσεις της Πέμπτης 6 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια

«Η οργή της νεολαίας του Δεκέμβρη, του 2008, ξεχείλισε από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη, εκφράζοντας την οξεία αγανάκτησή της απέναντι σε ένα μέλλον που θα την καταδίκαζε, όπως και έγινε, στην επισφάλεια, στην ανεργία και στην ανέχεια. Δέκα χρόνια πριν, η κοινωνική έκρηξη που προκάλεσε η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ήταν ο πρώτος μεγάλος κοινωνικός αγώνας, μετά το ξέσπασμα της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης και ο προπομπός των μεγάλων κοινωνικών συγκρούσεων που ακολούθησαν σχεδόν σε όλες τις ανεπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΛΑΕ σε ανακοίνωσή της με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων από τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη του 2008.

«Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, η νεολαιίστικη έκρηξη του Δεκέμβρη του 2008, παραμένει ζωντανή και επίκαιρη όσο ποτέ», τονίζει η ΛΑΕ και καλεί συγκεντρώσεις της Πέμπτης 6 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια.

«Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οι νέοι και οι νέες, ολόκληρος ο ελληνικός λαός καλούνται να συνεχίσουν τον αγώνα για την ανατροπή των κυρίαρχων πολιτικών, του κυβερνητικού κρατικού αυταρχισμού, της αστυνομικής βίας απέναντι στον λαό και τον τερματισμό των μνημονιακών πολιτικών που καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό. Δέκα χρόνια μετά, ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ζει μέσα στις καρδιές μας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.

Sports in

Ποια προϊόντα καθημερινής χρήσης συνδέονται με πολλαπλή σκλήρυνση και αυτισμό

Χημικά σε προϊόντα και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά - από απολυμαντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής ως έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές - πλήττουν τα ολιγοδενδροκύτταρα του εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024