Δολοφόνησαν 18χρονο στο κέντρο της Καβάλας
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον κάλυκα της φονικής σφαίρας σε πυλωτή πολυκατοικίας.
Συγκλονίζει η δολοφονία 18χρονου αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Καβάλας, τον οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβόλησαν πισώπλατα, αφήνοντάς τον νεκρό σε λίμνη αίματος.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Σωκράτους, κοντά στη διασταύρωση με την Πτολεμαίου, πίσω από τη δημοτική αγορά.
Την αστυνομία κάλεσαν περίοικοι που άκουσαν πυροβολισμό και όταν βγήκαν έξω για να δουν τι έχει συμβεί, αντίκρισαν το άψυχο σώμα του νεαρού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατούσε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δοσοληψίες σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας βρήκαν τον κάλυκα της φονικής σφαίρας σε πυλωτή πολυκατοικίας.
Εχει προσαχθεί άτομο, το οποίο η αστυνομία θεωρεί ύποπτο για τη δολοφονία του 18χρονου, που φέρεται να ήταν κάτοικος Καβάλας.
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι
- Νέο απίθανο γκολ ο Μέσι, ξανά… βροχή τα ρεκόρ! (vids, pics)
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο Charles-De-Gaulle αναχώρησε από τη Μέση Ανατολή και επιστρέφει στην Τουλόν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Drones αντί για πλοία
- Η Πολωνία «παγώνει» την παραχώρηση 14 MiG -29 στην Ουκρανία



