
Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε εξεζητημένα πράγματα»
Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την πορεία της εθνικής Ελλάδας, αλλά και την εικόνα των παικτών του
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συνεχάρη στην Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, υπενθυμίζοντας πως η ομάδα του δεν τα έχει καταφέρει ακόμη.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προπονητή της Εθνικής Σερβίας στη συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Κανείς δεν περίμενε να είναι εύκολο, αλλά η Ελλάδα δεν ήρθε με το καλύτερο ρόστερ της και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε.
Περάσαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι στο ξεκίνημα και βγάλαμε πολλή ενέργεια. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως κάναμε πολλά λάθη προσπαθώντας να ευχαριστήσουμε το κοινό.
Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες όταν παίζουμε απλά και έξυπνα, αλλά κάναμε εξεζητημένα πράγματα που οδηγούσαν σε λάθη. Η ζώνη της Ελλάδας μάς προβλημάτισε, αλλά καταφέραμε να τελειώσουμε δυναμικά το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στην Ελλάδα που πάλεψε άξια αν και είχε ήδη προκριθεί. Εμείς θέλουμε ακόμη μια νίκη για να εξασφαλίσουμε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία


