Βιεϊρίνια στον Ντέμη: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που πήρε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή παραχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάνοντας αναφορά στο περυσινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ και τον τρόπο που το κατέκτησε.
Βιεϊρίνια στον Ντέμη: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που πήρε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα» | in.gr

Συνέντευξη στη νέα αθλητική εκπομπή «Total Football» παραχώρησε ο πολύπειρος άσος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.  Ο αρχηγός του Δικέφαλου του Βορρά ανέφερε μεταξύ άλλων στον Ντέμη Νικολαΐδη πως δεν του άρεσε ο τρόπος που πήρε η ΑΕΚ το περσινό πρωτάθλημα. Παραδέχτηκε επίσης ότι η κατάσταση ξέφυγε, ενώ στάθηκε και σε δηλώσεις ανθρώπων της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε:

«Δεν λέω ότι στην ΑΕΚ είναι κλέφτες. Αυτό που είπα είναι ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είπα ότι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός… Μετά ο καθένας πήγε εκεί που ήθελε… Ξέρεις πως είναι η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο και τον φανατισμό. Να σου πω την αλήθεια, ξεφύγαμε όλοι. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους παίκτες, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους ανθρώπους από την ΑΕΚ ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους».