Σκουρτόπουλος: «Σημαντικό το κίνητρο να διατηρήσουμε το αήττητο»

Το γεγονός να μείνει η εθνική μας ομάδας αήττητη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μεγάλο κίνητρο. σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο
Σκουρτόπουλος: «Σημαντικό το κίνητρο να διατηρήσουμε το αήττητο» | in.gr

Σημαντικό κίνητρο να κρατήσει η εθνική μας ομάδας στο ματς με την Σερβία το αήττητο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πρέπει να παρουσιαστούν με σοβαρότητα.

Πιο αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής υποστήριξε: «Είχαμε διαβεβαιώσει στην πρώτη συγκέντρωση για αυτό το παράθυρο, ότι παρά τον εκπληρωμένο στόχο της πρόκρισης, η Εθνική ομάδα θα είναι σοβαρή όπως πάντα. Το δείξαμε στην Πάτρα και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στο Βελιγράδι.

Εχουν πει όλοι οι παίκτες ότι κάθε συμμετοχή με την Εθνική αποτελεί κίνητρο από μόνη της. Εκτός αυτού, το να διατηρήσουμε το αήττητο είναι ένα σημαντικό δέλεαρ, μάλιστα απέναντι σε μια δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στην έδρα της και με μεγάλη δική τους ανάγκη για βαθμούς.

Η απουσία του Γιάννη (σ.σ Μπουρούση) δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στους ψηλούς, η απώλεια του Χάρη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προβλημάτων που είχαμε από την διάρκεια της στελέχωσης γι’ αυτά τα δύο ματς, όμως, υπάρχει δικαιολογημένη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα σε ό,τι τους ζητήθηκε και πιστεύω ότι θα σταθούμε και πάλι καλά».

One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας