Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο (Σάντα) Κλάους έκανε δώρο στον ΠΑΣ

Ο (Σάντα) Κλάους έκανε δώρο στον ΠΑΣ

Ο Αθανασιάδης σκόραρε στο 84’ και ο ΠΑΣ Γιάννινα γλίτωσε την ήττα από τον ΟΦΗ (1-1). Η ομάδα του Ηρακλείου είχε προηγηθεί στο 53’ σε φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και ο Σάντα Κλάους έχει φυσικά την τιμητική του. Έτσι λοιπόν και στους Ζωσιμάδες κράτησαν την… παράδοση και ο Κλάους (όχι ο Σάντα, αλλά ο Αθανασιάδης) λύτρωσε τον ΠΑΣ έξι λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα και η ομάδα των Ιωαννίνων απέφυγε την ήττα. ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53’ με τον Ποτουρίδη και τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει στο 84’ με τον Αθανασιάδη.

Το πρώτο ημίχρονο «κύλησε» με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά καμιά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι παίκτες του ΠΑΣ ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς, θέλοντας να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τα πατήματα τους. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο ΟΦΗ βρήκαν διαδρόμους για να γίνουν απειλητικοί αλλά τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια.

Το γκολ του ΟΦΗ που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του ΟΦΗ (53’), σε μια φάση όμως που η απόφαση του διαιτητή Λάμπρου προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και ειδικά του τερματοφύλακα, Βελλίδη. Ο Λάμπρου καταλόγισε έμμεσο φάουλ σε φάση που ο γκολκίπερ του ΠΑΣ μπλόκαρε την μπάλα και φαίνεται να είναι εκτός περιοχής. Ο Βελλίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα θεωρώντας πως η μπάλα δεν είχε βγει εκτός περιοχής αλλά ο Λάμπρου ήταν κατηγορηματικός.

Το φάουλ εκτέλεσε ο Ποτουρίδης (μετά από πάσα) και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Λάμπρου και μετά το γκολ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μετά το γκολ που δέχθηκαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, πιέζοντας την άμυνα του ΟΦΗ.

Σκόραρε ο Κλάους

Η επιμονή των παικτών του ΠΑΣ δικαιώθηκε καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Κλάους Αθανασιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έξι λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Ο διεθνής στράικερ λύτρωσε την ομάδα του στο 84’ και ο ΠΑΣ κατάφερε ν’ αποφύγει την ήττα από τον ΟΦΗ. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν καλές φάσεις και μετά το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Στρέζος ήταν σ’ ετοιμότητα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Γιάκος (67’ Μυστακίδης), Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (60’ Κριζμάν).

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο (83’ Παπαστεριανός), Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (91’ Κοιλιάρας), Σάσι (69’ Μιχόγεβιτς), Βουό.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024