
Εκτός της ασφάλειας Αβραμόπουλου αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στη «μαφία του χρυσού»
Από το Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου ανακοινώθηκε ότι ο αστυνομικός, που είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Ριχάρδου, ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του στην υπηρεσία του
Την άμεση επιστροφή του αστυνομικού -ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού- στην υπηρεσία του από την ομάδα ασφαλείας του Δ. Αβραμόπουλου στην οποία είχε προσφάτως αποσπασθεί, έκανε γνωστή το Πολιτικό Γραφείο του Επιτρόπου.
Ειδικότερα: από το Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοινώθηκε ότι ο αστυνομικός, που είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Ριχάρδου, ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του στην υπηρεσία του.
Για την όποια εξωυπηρεσιακή του απασχόληση, όταν αποσπάσθηκε, ουδεμία γνώση ή πληροφόρηση είχε, τόσο η υπηρεσία του όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας ασφαλείας του Επιτρόπου, διευκρινίζεται εξάλλου.
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας
- Κέιτ Μπλάνσετ: Έτοιμη να υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε βιογραφική ταινία





