
Πυκνό χιόνι στο Πήλιο – Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων
Επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ορεινή περιοχή του Πηλίου στη Μαγνησία, λόγω της χιονόπτωσης των τελευταίων ωρών
Επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ορεινή περιοχή του Πηλίου στη Μαγνησία, λόγω της χιονόπτωσης των τελευταίων ωρών.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Κολυνδρίνη Δωροθέα σημείωσε πως από την περιοχή του Σανατορίου μέχρι το Καράβωμα στο Πήλιο το ύψος του χιονιού φτάνει τα 10 εκατοστά, ενώ έξι αλατιέρες επιχειρούν αυτές τις ώρες σε διάφορα σημεία.
Μεταξύ άλλων η κ. Κολυνδρίνη υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, σημειώνοντας βέβαια ότι είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ειδικά τις βραδινές ώρες που η πέφτει η θερμοκρασία.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας έχει υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονιού στον επαρχιακό δρόμο Κισσού – Χανίων (δρόμος χιονοδρομικού κέντρου) και η κίνηση γίνεται από εναλλακτική διαδρομή. Απαραίτητη είναι και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στον επαρχιακό δρόμο Βόλου – Ζαγοράς και στον επαρχιακό δρόμο Χανίων – Δράκειας.
- Βάλε χρώμα στο πιάτο σου: Οι τροφές – ασπίδα του οργανισμού
- «Κανόνιζε» η Γκισλέιν Μάξγουελ ραντεβού με νεαρές γυναίκες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου;
- Σήμερα θα αράξω: Το να μένεις στο σπίτι σου κάνει καλό
- Η γενιά της εξάντλησης: Πώς συνηθίσαμε να ζούμε με τον φόβο της επόμενης παγκόσμιας κρίσης
- Επικουρικές συντάξεις: Ταχύτερη απονομή, χωρίς αυξήσεις και «κουτσουρεμένες»
- Πόλεμος στο Ιράν: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης εκπονεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο




