
Ολυμπιακός: Βράβευσε τον σπουδαίο Ιβάν Μίλκοβιτς
Ο Σέρβος παρακολούθησε από κοντά το ματς της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με την Βολερό και τιμήθηκε από τους Ερυθρόλευκους για την προσφορά του στον σύλλογο τη διετία 2008-2010
Ενας φίλος από τα παλιά βρέθηκε χθες το βράδυ στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» (27/11) και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με την Βολερό για το Challenge Cup.
Ο λόγος για τον άλλοτε αστέρα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στους Ερυθρόλευκους τη διετία 2008-2010 και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας. Ο Σέρβος, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό βόλεϊ, τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Ο team manager της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών, Νίκος Μαντούβαλος, παρέδωσε στον Μίλκοβιτς μια φετινή φανέλα, η οποία έχει πίσω της γραμμένο το όνομά του και τον αριθμό 14.
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο

