Λουτσέσκου: «Θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Λουτσέσκου: «Θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει ο Δικέφαλος απέναντι στους «μπλε», υποστηρίζοντας πως δεν είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αρχικά μίλησε για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς από το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Τι θα θέλατε να απαντήσω; Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έχει τη δική του ιστορία. Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα και βρίσκεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό σημείο. Αλλά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Τσέλσι είναι δύσκολο να πούμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για ένα τέλειο παιχνίδι».

Για το αν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι: «Δεν είναι καθόλου σωστό να λέμε ότι έχουμε διαφορετική προτεραιότητα. Απλά έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο πρωτάθλημα. Μετά από ότι έγινε πέρυσι και το -2 με το οποίο ξεκινήσαμε, κάθε μας κίνηση θα πρέπει να είναι προσεχτική. Επίσης είχαμε σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, οπότε θέλοντας και μη η συγκέντρωση πήγαινε στο 101% για αυτά τα παιχνίδια. Αλλά να είστε σίγουροι πως θα παλέψουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε, αν και είναι δύσκολο. Και λέω δύσκολο γιατί δεν είναι στο χέρι μας η κατάσταση».

Για το αν έχει έτοιμη τη σύνθεση για το ματς: «Έχουμε επιλέξει την ομάδα και το ποιος θα παίξει. Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι».

Για το αν η ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ κάνει ποιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως το παιχνίδι θα ήταν εξίσου δύσκολο και αν δεν γινόταν αυτό γιατί η Τσέλσι είναι η Τσέλσι. Και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα δώσει τα πάντα μέσα στο παιχνίδι. Αλλά όπως είπα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι και να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας και να πάρουμε αυτοπεποίθηση περισσότερη από όσο είχαμε στο πρώτο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι της ΜΠΑΤΕ με τη Βίντι: «Σε μία ομάδα που είναι οργανωμένη και έχει στρατηγική, όπως εμείς, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από λεπτό σε λεπτό. Απλά μπορεί το κάθε αποτέλεσμα να δώσει άλλο κίνητρο».

Για το αν θα άλλαζε κάτι, αν μπορούσε: «Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα ήταν η σειρά των αγώνων που παίξαμε μέχρι σήμερα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στο Λονδίνο: «Δεν δημιουργεί κάποια παραπάνω κίνηση αυτό… Δεν πρέπει να χάσουμε στην Τσέλσι, γιατί δεν έχουμε χάσει ποτέ στο Λονδίνο».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει περισσότερο… θράσος: «Σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα όπως τα ξέρουμε. Κάποιες φορές, μας βγαίνουν αυτά που θέλουμε, κάποιες φορές όχι. Παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Παίζουν ρόλο και οι περίοδοι για κάθε ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο μπορούμε και να ξέρουμε φεύγοντας, ότι έχουμε δώσει ότι περισσότερο μπορούσαμε για την πρόκριση».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Αίθριος ο καιρός την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα

Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά του 23°C - Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Σύνταξη

Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media - Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα

Παρά τα μέτρα - λιγότερο ή περισσότερο αυστηρά - που εξετάζονται ή λαμβάνονται από τις κυβερνήσεις, η χρήση των social media παραμένει υψηλή μεταξύ των εφήβων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Ιωάννα Κουμπαρέλη
Ιωάννα Κουμπαρέλη

Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε

Καθώς η κατανάλωση εξειδικευμένου καφέ έχει αυξηθεί ραγδαία, το ίδιο έχει συμβεί και με την επιδημία της μοναξιάς. Είναι απλώς μια σύμπτωση;

Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου
Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου

Φρένο στις «πασχαλινές τραγωδίες» της ασφάλτου

Πώς φτάσαμε από τα μακάβρια αθροίσματα των 50-70 νεκρών σε κάθε έξοδο στη μείωση κατά 98% των θυμάτων - Ανοιχτή πληγή τα δυστυχήματα εντός των μεγάλων αστικών κέντρων

Βασίλης Λαμπρόπουλος
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version