
Σοβαρές ζημιές από ισχυρή βροχόπτωση στη Μυτιλήνη
Οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης έχουν τεθεί ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας
Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Λέσβο έπειτα από ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το νησί.
Σύμφωνα με τα πρώτα μέχρι στιγμής στοιχεία, καταστράφηκε τμήμα του οδοστρώματος στον κάμπο της Γέρας και συγκεκριμένα στην είσοδο του χωριού Παλαιόκηπος από την υπερχείλιση ποταμού.
Επίσης, ζημιές έχουν αναφερθεί στο χωριό Πλαγιά στην περιοχή του Πλωμαρίου, ενώ έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις βράχων στην περιοχή Καβάκι στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολύβου στη βόρεια Λέσβο.
Στην Αγία Παρασκευή οι κεντρικοί δρόμοι του χωριού μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ δεν έλειψαν και τα πλημμυρισμένα υπόγεια, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να παρεμβαίνει για απάντληση υδάτων. Την ίδια ώρα, κυκλοφοριακά προβλήματα προκαλούν και τα φερτά υλικά και κυρίως πέτρες και βράχοι που έχουν καταλήξει στο οδόστρωμα σε πολλές περιοχές του νησιού.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης έχουν τεθεί ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας.
- Το πώς θέλει να είναι το κράτος και οι θεσμοί το 2030, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια
- Εφορία: Παρατείνεται η προθεσμία για διεκδίκηση μείωσης προστίμων έως και 75%
- Μαδριλένικη «μάχη» για τον Μακ‘Αλιστερ
- Γερμανία: Παραδόθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε αστυνομικό και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα με τις τρεις κόρες του
- The Waterboys: Λυρισμός και έκσταση στον Λόφο της Σάνης
- Καρυστιανού: Στα ρηχά και χωρίς συγκεκριμένες θέσεις στα σοβαρά θέματα






