Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται από νωρίς το πρωί εξαιτίας της απεργίας που έχουν προκηρύξει εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.
Η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή την ώρα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται στις εξής λεωφόρους: Κηφισού, Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό), Κατεχάκη, Μεσογείων, Κηφισίας, Παπανικολή, Ποσειδώνος (από Αλίμου έως Καραϊσκάκη), Βασ.Σοφίας (στην άνοδο), Βασ.Κωνσταντίνου, Συγγρού (στην άνοδο, από το ύψος της Λαγουμιτζή), Βασ.Αμαλίας, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι οδηγοί οι οποίοι αναγκαστικά πήραν τα αυτοκινήτα τους για να πάνε στις δουλειές τους, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς λόγω της σημερινής απεργίας στα ΜΜΜ, θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία και αυτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Όσο περνάει η ώρα, η κίνηση αυξάνεται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).