
Φοίνιξ Σανς – Ντιτρόιτ Πίστονς 107-118
Οι Ντιτρόιτ Πίστονς έχοντας πολυφωνία στην επίθεση επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 118-107, που είχαν μόνο τους Μπούκερ και Έιτον σε εκπληκτική βραδιά.
Τι και οι Σανς είχαν την τύχη να έχουν σε απίστευτη μέρα τον Ντέβιν Μπούκερ (37 πόντοι με 60.9% στα σουτ) και τον Έιτον να τον ακολουθεί ως άλλος… Ρόμπιν έχοντας 25 ππόντους και 12 ριμπάουντ. Οι Πίστονς αγωνιζόμενοι στο Ντιτρόιτ, μπροστά στο κοινό τους, απέδειξαν πως μια ΟΜΑΔΑ, σποάνια χάνει από μία ή δύο μονάδες.
Κανένας παίκτης των Πιστονιών δεν ξεπέρασε τους 20 πόντους, αλλά πολλοί είχαν συνεισφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού με πρώτους μεταξύ ίσων τους Γκρίοφιν και Ντράμοντ. Ο πρώτος σκόραρε και δημιουργούσε (16 πόντοι και 11 ασίστ), ενώ ο δεύτερος είχε πολλή και βρώμικη δουλεία με 19 πόντους, 16 ριμπάουντ αλλά και 5 κλεψίματα. Τζάκσον (19π), Γκάλογουεϊ (15π), Τζόνσον (14π) και ακόμα και ο βετεράνος Πατσούλια (7π/10 ριμπ) έβαλαν το λιθαράκι τους.
Κάπως έτσι, και με μια εκπληκτική τέταρτη περίοδο (35-23), οι Πίστονς πήραν τη νίκη με 118-107 και ανέβηκαν στην 4η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 10-7, την ώρα που οι Σάνς είναι ουραγοί της Δύσης με μόλις 4 νίκες σε 19 αναμετρήσεις, έχοντας το τρίτο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League

