Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κοιτάει και Γκούντγουιν ο Ολυμπιακός

Κοιτάει και Γκούντγουιν ο Ολυμπιακός

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους παίκτες που αρέσει στο Ντέιβιντ Μπλατ και είναι ανάμεσα στις επιλογές του για τη στελέχωση του Ερυθρόλευκου ρόστερ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει βγει στην.. γύρα για παίκτες, όμως πολλά ονόματα ήδη ακούγονται για το ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ. Όπως αναφέρει το Sportando, oι Πειραιώτες είναι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Μπράντον Πολ, όμως δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία μαζί του. Οι Ερυθρόλευκοι μιλούν με πολλούς παίκτες από την αγορά των ΗΠΑ, με έναν από αυτούς να είναι ο Αρτι Γκούντγουιν.

Πρόκειται για τον 24χρονο γκαρντ (1,96μ ύψος), ο οποίος τη σεζόν 2013-16 αγωνίστηκε με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στους Northern Arizona Suns. Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές και μαζί του, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι οριστικό και για τη δική του περίπτωση, όπως και του Μπράντον Πολ. Το σημαντικό είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν παίκτες που έχουν όρεξη για μπάσκετ, δεν είναι συμπληρωματικές λύσεις και μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024