Κοιτάει και Γκούντγουιν ο Ολυμπιακός

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους παίκτες που αρέσει στο Ντέιβιντ Μπλατ και είναι ανάμεσα στις επιλογές του για τη στελέχωση του Ερυθρόλευκου ρόστερ.
Κοιτάει και Γκούντγουιν ο Ολυμπιακός | in.gr

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει βγει στην.. γύρα για παίκτες, όμως πολλά ονόματα ήδη ακούγονται για το ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ. Όπως αναφέρει το Sportando, oι Πειραιώτες είναι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Μπράντον Πολ, όμως δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία μαζί του. Οι Ερυθρόλευκοι μιλούν με πολλούς παίκτες από την αγορά των ΗΠΑ, με έναν από αυτούς να είναι ο Αρτι Γκούντγουιν.

Πρόκειται για τον 24χρονο γκαρντ (1,96μ ύψος), ο οποίος τη σεζόν 2013-16 αγωνίστηκε με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στους Northern Arizona Suns. Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές και μαζί του, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι οριστικό και για τη δική του περίπτωση, όπως και του Μπράντον Πολ. Το σημαντικό είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν παίκτες που έχουν όρεξη για μπάσκετ, δεν είναι συμπληρωματικές λύσεις και μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.