Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι διάδοχοι του Μπουτάρη

Οι διάδοχοι του Μπουτάρη

Τρεις μπορεί να είναι οι πιθανοί υποψήφιοι

Η αποχώρηση του Γιάννη Μπουτάρη από τα κοινά θέτει ψηλά τον πήχη για τον διάδοχό του. Προτού σας πω για τα σενάρια των διαδόχων του που ήδη υφαίνονται, σας υπενθυμίζω ότι τρία ήταν τα σημαντικά και κομβικά ζητήματα στη διάρκεια της θητείας του: το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και το άνοιγμα της πόλης στους Εβραίους, η υπεράσπιση της συμφωνίας των Πρεσπών και η στήριξη των αποκρατικοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη…
Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», η παράταξή του πάντως, οι άνθρωποι δηλαδή που συνεργάστηκαν μαζί του, συζητεί να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου με σκοπό να διατηρήσει ζωντανό το πνεύμα του στη συμπρωτεύουσα…
Τρεις μπορεί να είναι οι πιθανοί υποψήφιοι: Η Καλυψώ Γούλα, αυτή που τον προστάτεψε όταν δέχθηκε επίθεση στον Λευκό Πύργο, ο Σπύρος Πέγκας, δεξί χέρι του Γιάννη Μπουτάρη, αντιδήμαρχος (είχε εκλεγεί με το Ποτάμι), και ο Κώστας Ζέρβας, ο οποίος κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια, υπεύθυνος για το τουριστικό άνοιγμα της Θεσσαλονίκης.
Να σημειώσω εδώ την άποψη ότι ο κ. Μπουτάρης επιθυμεί διάδοχός του στον Δήμο Θεσσαλονίκης να μην είναι διορισμένος από κόμμα, αλλά θα πρέπει να έχει όραμα. Είπε όμως και κάτι άλλο: «Μετά από δύο θητείες η εξουσία φθείρει και ίσως διαφθείρει».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024