«Μυστήριο» στα σύνορα με ΠΓΔΜ: Ξήλωσαν 105 κολώνες οριογραμμής
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές της περιοχής
Έρευνες διεξάγει το τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας μετά την διαπίστωση ότι άγνωστοι δράστες το διάστημα 23-24 Νοεμβρίου εκθεμελίωσαν 105 πυραμίδες που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ στην Π.Ε. Φλώρινας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι εκθεμελίωσαν και εγκατέλειψαν τις πυραμίδες στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές της περιοχής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας :
«Ανακοινώνεται ότι το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές.»
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ


