Σαλβίνι: Πλοίο με περίπου 200 μετανάστες κατευθύνεται προς την Ιταλία
Ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έγραψε στο διαδίκτυο ότι ένα πλοίο με περίπου 200 μετανάστες, το οποίο απέπλευσε πιθανότατα από την Λιβύη, κατευθύνεται προς την Ιταλία
Ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έγραψε στο διαδίκτυο ότι ένα πλοίο με περίπου 200 μετανάστες, το οποίο απέπλευσε πιθανότατα από την Λιβύη, κατευθύνεται προς την Ιταλία.
Ο Σαλβίνι αναφέρει ότι η Μάλτα, αρχικά, είχε αναλάβει τον συντονισμό των επιχειρήσεων διάσωσης, αλλά στην συνέχεια άφησε το πλοίο να συνεχίσει την πορεία πλεύσης με κατεύθυνση την Ιταλία.
«Ξανά τα ίδια. Η Βαλέτα προσπαθεί να φορτώσει τους μετανάστες στην χώρα μας», γράφει ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών στο διαδίκτυο.
«Είναι η πολλοστή ντροπή, αντάξια αυτής της Ευρώπης, η οποία είναι ανάξια και επιζήμια. Στις Βρυξέλλες είναι πολύ απασχολημένοι με το να γράφουν συνεχώς γραμματάκια στην Ιταλία, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα», καταλήγει ο γραμματέας της Λέγκα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.