Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ σημείωσε η Μπεντέλη
Η Ελληνίδα αγωνιζόμενη στο διεθνές τουρνουά Ελλάδας – Κύπρου σήκωσε στο αρασέ 89κ. στην κατηγορία των 59κ. καταρρίπτοντας κατά ένα κιλό τα στάνταρ των νέων κατηγοριών που είχε βάλει η ομοσπονδία.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στην 1η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη στο διεθνές τουρνουά Ελλάδας – Κύπρου σήκωσε στο αρασέ 89κ. στην κατηγορία των 59κ. καταρρίπτοντας κατά ένα κιλό τα στάνταρ των νέων κατηγοριών που είχε βάλει η ομοσπονδία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπεντέλη προερχόταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε στα 59κ., αντί για 55κ.. Επόμενος στόχος της το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρωτάθλημα υποστηρίζουν οι εθνικοί χορηγοί Ομιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Bread Factory και Athlos, ενώ υποστηρικτής των αγώνων είναι η Αθως εμφιαλωτική.
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα


