Οργή πολιτών κατά Τσακαλώτου στη Λέσβο: «Μας εξαθλιώσατε, κοπρόσκυλα»
Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος βρίσκεται στην Μυτιλήνη, με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου
Αποδέκτης αποδοκιμασιών στη Λέσβο έγινε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρίσκεται στο νησί, με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, την Παρασκευή.
Το πρωί του Σαββάτου, και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο ΥΠΟΙΚ μαζί με την πολυπληθή συνοδεία του αποφάσισε να κάνει βόλτα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.
Ωστόσο, όταν έγινε αντιληπτός από περαστικούς που έκαναν τα ψώνια τους, μετατράπηκε σε… «κόκκινο πανί».
Οι πολίτες τον αποδοκίμασαν έντονα με τα γνωστά και παρατεταμένα «ου», άλλοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα και τον χαρακτηρισμό «λαμόγια», ενώ μια κυρία του είπε: «μας εξαθλιώσατε… Ντροπή σας καταστρέψατε την Λέσβο», ενώ συνέχισε λέγοντας «Ήρθατε να μας δείξετε το μπόι σας, σαν τον Πάπα και μετά άντε γειά».
Στη συνέχεια, ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει «κοπρόσκυλα» και «σανό»!
- «15 χρόνια συγκάλυψης»: ‘Ενοχη σιωπή του Παλατιού για Άντριου-Έπσταϊν καταγγέλλουν οι Times
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Γκάιντες και νταούλια ξεσήκωσαν το Παγκράτι – «Είναι Απόκριες, παίζουμε μουσική, χορεύουμε και τραγουδάμε»
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- Ελβετία: Επανάληψη των διμερών συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενεύη


