Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Ουμτιτί
Ο Σαμουέλ Ουμτιτί ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τις επόμενες ημέρες.
Ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την Μπαρτσελόνα, αναφορικά με το χρόνο επιστροφής του Σαμουέλ Ουμτιτί στην αγωνιστική δράση. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και η αποθεραπεία του πάει καλά, καθώς «ανεβάζει στροφές» στις προπονήσεις, με στόχο στο τέλος του μήνα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» ο Ουμτιτί είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή το αργότερο αρχές του επόμενου μήνα θα επανέλθει στα πλάνα του Βαλβέρδε.
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: «Έφυγε» ο Γιώργος Γονιός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442