Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση Κολοσσού: Επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερολέπτων με Λαύριο

Δικαίωση Κολοσσού: Επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερολέπτων με Λαύριο

Ο Αθλητικός Δικαστής έκανε δεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει ο Κολοσσός Ρόδου στην αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο αποφασίζοντας την επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερόλεπτων της αναμέτρησης

Ο Αθλητικός δικαστής έκανε δεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει ο Κολοσσός Ρόδου στον αγώνα με το Λαύριο. Ως εκ τούτου θα επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League με το Λαύριο να κερδίζει με 74-70. Η ομάδα της Ρόδου όμως θεώρησε ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από τα διαιτητικά λάθη.

Αρχικά, 31,4″ πριν τη λήξη, οι Ροδίτες υποστηρίζουν ότι ο Μέλσον δεν πρόλαβε να περάσει το κέντρο του γηπέδου και υπέπεσε σε παράβαση 8 δευτερολέπτων με το σκορ στο 69-67. Επίσης διαμαρτύρονται και για ένα «μπρος πίσω» 13″ πριν τη λήξη με το Λαύριο να προηγείται με 72-70. Με βάση αυτά κατέθεσαν και την ένσταση.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Δέχεται την από 17-11-2018 ένσταση της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε, ή οποία υποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΛΑΥΡΙΟ – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ.

Διατάσσει την επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο 00:31 (τριάντα ενός δευτερολέπτων) πριν την λήξη της 4ης περιόδου.

Διατάσσει την επιστροφή ποσοστού 50% του κατατεθέντος παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ και την κατάπτωση του υπόλοιπου 50% του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ΕΣΑΚΕ»

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024