Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε τον Πρίγιοβιτς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σερβίας

Αποθέωσε τον Πρίγιοβιτς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σερβίας

Ο Σλάβισα Κοκέζα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρόσφατο παιχνίδι της Σερβίας με την Λιθουανία σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Σερβίας πραγματοποίησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην πρόσφατη νίκη των Πλάβι επί της Λιθουανίας με 4-1.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε μια ασίστ, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα των συμπατριωτών του, αλλά και τα εύσημα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Σερβίας, Σλάβισα Κοκέζα. Ο ισχυρός άνδρας της Εθνικής Ομάδας των Πλάβι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του «ασπρόμαυρου» στράικερ και άφησε αιχμές για τον τεχνικό της Σερβίας, Μλάντεν Κριστάιτς, ο οποίος είχε αφήσει τον Πρίγιοβιτς στο περιθώριο στα τελευταία παιχνίδια του Nations League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα πρέπει να το επαναλάβω για μία ακόμη φορά, οι ερωτήσεις για τις επιλογές στην ομάδα, θα πρέπει να γίνονται στον προπονητή. Αλλά σίγουρα, αν μιλούσα σαν οπαδός, θα έλεγα κι εγώ ότι συμφωνώ σε όλα. Πιστεύω ότι σε μερικά παιχνίδια, χρειάζεται να παίζουμε με δύο επιθετικούς. Με τον Μίτροβιτς και τον Πρίγιοβιτς ή οποιονδήποτε άλλον. Πρέπει όμως να σεβόμαστε τις αποφάσεις του προπονητή.

Το πιο σημαντικό, είναι να καταφέρνει η ομάδα να κερδίζει. Βλέπετε, ότι καταφέραμε να τερματίσουμε στην 1η θέση. Το πρώτο μέρος ήταν κακό, το είδαμε όλοι. Αλλά είμαι πραγματικά ικανοποιημένος, από την είσοδο και την παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Κατάφερε να πετύχει γκολ, αλλά και να δώσει και την ασίστ για το 4-1.

Έδειξε χαρακτήρα, σε μία περίοδο όπου δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, παρέμεινε σιωπηλός και φάνηκε ότι άξιζε τον κόπο. Μπήκε στο παιχνίδι κι έδειξε πόσο πολύ προσπαθεί. Η σκληρή δουλειά, επιβραβεύεται και φυσικά, θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει, στο Nations League».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024