Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο διέταξε τρίτη φορά τη βίαιη προσαγωγή του αστυνομικού, γιου του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012, αφού τις δύο προηγούμενες φορές ο μάρτυρας δεν εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του

Tρίτη φορά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του αστυνομικού, γιου του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012, αφού τις δύο προηγούμενες φορές ο μάρτυρας δεν εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του.

Ο αστυνομικός, που καλείται να καταθέσει ύστερα από αίτημα της Πολιτικής Αγωγής, δεν προσήλθε ούτε κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αν και το δικαστήριο έχει διατάξει ήδη δύο φορές τη βίαιη προσαγωγή του.

Η απουσία του αστυνομικού προκάλεσε τρίτη εντολή του δικαστηρίου για βίαιη προσαγωγή, καθώς, όπως ανέφερε η πρόεδρος, είναι σημαντικός μάρτυρας, «που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στην υπόθεση».

Αυτήν τη φορά η εντολή προσαγωγής του μάρτυρα δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, όπου υπηρετεί ο αστυνομικός, ο οποίος βαίνει προς αποστρατεία. Οι προηγούμενες εντολές του δικαστηρίου ήταν προς την Κρατική Ασφάλεια, οι αστυνομικοί της οποίας δεν εντόπισαν τον προς συνταξιοδότηση συνάδελφό τους.

Στο δικαστήριο κατέθεσε σήμερα αστυνομικός, ο οποίος ανέφερε πως οι δύο γιοι του βασικού κατηγορουμένου -και οι δύο αστυνομικοί- δεν εξετάστηκαν για την υπόθεση του Παπαγεωργίου ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα.

Η δίκη συνεχίζεται στις 19 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr