Η ΠΟΕΔΗΝ έριξε σανό έξω από το υπ. Οικονομικών [εικόνες]
Ανάρτησαν πανό που γραφεί «Δεν τρώμε σανό να πιστέψουμε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι στα δημοσιά νοσοκομεία στο πλαίσιο της 4ωρης στάσης εργασίας έως τις 11 το πρωί που πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας έριξαν σανό στην είσοδο του υπουργείου ενώ ανήρτησαν πανό που γραφεί «Δεν τρώμε σανό να πιστέψουμε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό, η δημόσια υγεία και οι εργαζόμενοι δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ενώ οι δημοσιές δαπάνες υγείας παραμένουν καθηλωμένες σε τριτοκοσμικό επίπεδο.

- Π. Μαρινάκης για γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ: Κάποιοι ήθελαν να τους σκοτώσουν για τις ιδέες τους
- O Μπερνάρντο Σίλβα αποθέωσε τον Μόντριτς: «Είναι το ποδοσφαιρικό μου είδωλο»
- ΕΛΑΣ για Πετράλωνα και Ωραιόκαστρο: Η ανθεκτικότητα μιας χώρας δεν οικοδομείται μόνο με την αποτελεσματική επιχειρησιακή απόκριση
- Η Ουκρανία ζητά 6,6 δισ. ευρώ από το ταμείο «ειρήνης» της ΕΕ για στρατιωτική βοήθεια
- Μάρω Κοντού: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αττικόν» – Η κατάσταση της υγείας της
- Για πόσο θα αντιστέκονται οι Ευρωπαίοι στα κλιματιστικά;
- Πετράλωνα: Εισαγγελική έρευνα για την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες
- ΛεΜπρόν: «Ελπίζω να έκανα κάποιους περήφανους κατά την παραμονή μου στους Λέικερς» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Gen Z: Η γενιά που [και να ήθελε] δεν φιλοδοξεί την ζωή των γονιών της – Ποιοι οι λόγοι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-olly-3823489-1200x804-1-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442