Πάει τρένο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του και έκανε το 5/5 πετυχαίνοντας μια δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0 σετ, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο Μελίνα Μερκούρη, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League.Πρωτοπόροι οι ερυθρόλευκοι με 4/4 νίκες και εκ των ουραγών η Ένωση με 2 ήττες σε τρία ματς.Παρόλη την βαθμολογική κατάταξη των δύο ομάδων όμως, στο τάραφλεξ παρακολουθήσαμε ένα σκληρό ντέρμπι με αρκετές ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο σετ πήγε με τις δύο ομάδες σχεδόν χέρι χέρι. Η ΑΕΚ μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 21-19 σε κρίσιμο σημείο, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τις απαντήσεις και τελικά επικράτησε με 25-23.

Στο δεύτερο σετ είχαμε την ίδια εικόνα μέχρι τα μέσα του σετ. Η ΑΕΚ όμως κατόρθωσε να πάρει σοβαρό προβάδισμά τεσσάρων πόντων (19-15). Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός ξύπνησε μετά από έναν τάιμ άουτ του Μουνιόθ και με σερί πόντους (10-2 επί μέρους) έκανε το 2-0 επικρατώντας με 25-21.

Καρμπόν και το τρίτο σετ της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες αν βρίσκονται κοντά μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 23-22 και με δύο μπλοκ άουτ από Κουμεντάκη και Σμιτ καθάρισε και αυτό το σετ με 25-22, για το τελικό 3-0 των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε κάπως έτσι την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα και πέτυχε μια καθαρή νίκη επί της Ένωσης με 3-0 σετ (25-23, 25-21, 25-22). Αξιόμαχη σε όλα τα σετ η ΑΕΚ αλλά τα 9 λάθη παραπάνω από τον Ολυμπιακό (24 έναντι 15) δεν την άφησαν να διεκδικήσει κάποιο σετ ή ακόμα και τη νίκη. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό οι Φράγκος (15π) και Σμιτ (12π), ενώ ο Τζιουμάκας πάλευε μόνος πετυχαίνοντας 15 πόντους για την ΑΕΚ που υπέστη την τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σκληροτράχηλοι Ισραηλινοί στρατηγοί απασφάλισαν: «Χάσαμε τον πόλεμο - Μη τολμήσουμε να μπουμε στη Ράφα»

Παρασημοφορημένοι Ισραηλινοί στρατιωτικοί προειδοποιούν για την καταστροφή που περιμένει την χώρα τους εάν συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει.

Βαγγέλης Γεωργίου
Βαγγέλης Γεωργίου

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλο «διπλό» για τη Νότιγχαμ (1-3)

Η Νότιγχαμ επιβλήθηκε της Σέφιλντ με 3-1 και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της. Στα άλλα ματς, η Νιουκάστλ διέλυσε την Μπέρνλι, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες (0-0).

Σύνταξη ΙΝ

Η Δανία θα αυξήσει το όριο για τις αμβλώσεις

Από τις 12 στις 18 εβδομάδες το περιθώριο άμβλωσης, ενώ οι νεαρές γυναίκες μεταξύ 15 και 17 ετών θα μπορούν επίσης να διακόψουν την εγκυμοσύνη χωρίς να χρειάζονται τη γονική συναίνεση

Γιώργος Μαζιάς
Γιώργος Μαζιάς

Viral: Αν ήσουν μόνη στο δάσος, προτιμάς να συναντήσεις έναν άγνωστο άντρα ή μια αρκούδα;

Εδώ και λίγες εβδομάδες στα κοινωνικά δίκτυα, γυναίκες εξηγούν γιατί θα αισθάνονταν πιο ασφαλείς αν συναντούσαν μια αρκούδα στο δάσος παρά έναν άγνωστο άνδρα.

Σοφοκλής Αρχοντάκης
Σοφοκλής Αρχοντάκης

Πώς έγινε το έγκλημα στη Σταυρούπολη - Δύο πισώπλατες σφαίρες στο 41χρονο θύμα

Τι λέει κάτοικος της γειτονιάς για τη στυγερή δολοφονία στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Για τι εγκλήματα είχε απασχολήσει τις Αρχές ο 41χρονος ομογενής από τη Ρωσία

Σύνταξη ΙΝ

Το ΝΒΑ σπάει όλα τα ρεκόρ

Η τηλεθέαση καταρρίπτει τη θεωρία συνομωσίας ότι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο είναι σε κρίση

Γιώργος Μαζιάς
Γιώργος Μαζιάς
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007