Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δάσκαλος πέθανε την ώρα που έκανε μάθημα

Δάσκαλος πέθανε την ώρα που έκανε μάθημα

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου εκπαιδευτικού

Την τελευταία του πνοή, την ώρα που δίδασκε, άφησε τη Δευτέρα, δάσκαλος του 6ου Δ.Σ. Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

«Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και την ώρα που ασκούσε τα διδακτικά του καθήκοντα έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος Χρυσαφίδης Δημήτριος, δάσκαλος του 6ου Δ.Σ. Συκεών. Το γεγονός γέμισε θλίψη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα» ανακοίνωσε ο σύλλογος διδασκόντων.

Με ανακοίνωση τους οι Σύλλογοι Διδασκόντων των 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών, αφήνουν αιχμές κατά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης και του δήμου Νεάπολης Συκεών, σημειώνοντας πως ενώ «είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν το σχολείο την επόμενη μέρα κλειστό, έμειναν κολλημένοι στο «γράμμα του νόμου» και δεν έδειξαν την απαιτούμενη για την περίσταση ευαισθησία, ώστε να κηρύξουν την επόμενη μέρα ως μέρα πένθους».

«Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά των συναδέλφων που φεύγουν από κοντά μας πληθαίνουν. Χάσαμε κι άλλους συναδέλφους, ο Δημήτρης όμως έφυγε την ώρα που ασκούσε τα διδακτικά του καθήκοντα. Άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην έδρα! Σαν το στρατιώτη που έφυγε στη μάχη» έσπευσε να προσθέσει.

«Το γεγονός που βιώσαμε δάσκαλοι/ες και μαθητές/τριες είναι συγκλονιστικό. Το σχολείο γέμισε θλίψη, βουβά μάτια… Όλοι χρειαζόμαστε το χρόνο και το χώρο να ανασυγκροτηθούμε ψυχολογικά και να επανέλθουμε στις τάξεις μας» κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου εκπαιδευτικού, αν και δεν αποκλείεται το περιστατικό να αφορά κάποια μορφή καρδιοπάθειας.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024