ΑΕΚ: Διάψευση για Αραούχο – Ολο το βάρος στην απόκτηση χαφ!

Η ΑΕΚ διέψευσε την περίπτωση επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο και ξεκαθάρισε ότι τον Γενάρη θ' αποκτηθεί (σίγουρα) μέσος

Ο Δεκέμβριος είναι πλέον μία… ανάσα και στην ΑΕΚ καταστρώνουν τα μεταγραφικά πλάνα τους. Και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε αυτά χωρά μόνο η απόκτηση αμυντικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά και θα πλαισιώσει τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Αλεφ. Για να καλύψουν έτσι το μεγάλο κενό που άφησαν στη διοίκηση της ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο με την μη απόκτηση παίκτη για τον άξονα.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ δεν συζητούν την ενίσχυση για άλλη θέση, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα. Ούτε εξτρέμ αφού θεωρούν ότι υπάρχει επάρκεια με τους Μπογέ, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γιαννιώτα και Αλμπάνη, ενώ από τον Φλεβάρη περιμένουν και την επιστροφή του τραυματία Λόπες. Επίσης ούτε επιθετικό αναζητούν αφού υπάρχουν οι Πόνσε, Λιβάγια και Γιακουμάκης στο ρόστερ και έτσι διαψεύστηκε κατηγορηματικά και το σενάριο περί ενδιαφέροντος για να επιστρέψει ο Σέρχιο Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η διοίκηση της ΑΕΚ τσεκάρουν τους στόχους, ήδη έχουν δει αρκετούς μέσους και σύντομα θα αποφασίσουν για ποιους θα γίνει κίνηση για αποκτηθεί ο… εκλεκτός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Η «επιτακτική ανάγκη» και οι κυβερνητικές υπεκφυγές μετά την αποκάλυψη του in

Πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα Κεραμέως και ΥΠΕΣ για τη «μυστήρια» διάρρηξη, την ώρα που, σύμφωνα με νέα αποκάλυψη του in, η ΕΛ.ΑΣ. κατέσχεσε τους υπολογιστές από το γραφείο του προϊσταμένου Εκλογών

Νατάσα Ρουγγέρη
Νατάσα Ρουγγέρη

Νέο βίντεο της Χαμάς με δύο ομήρους  - Κάνουν έκκληση στον Νετανιάχου να καταλήξει σε συμφωνία

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς εμφανίζονται οι όμηροι Κιθ Σίγκελ και Όμρι Μιράν να ζητούν από την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Σύνταξη ΙΝ

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης

Αλεξάνδρα Τόμπρα
Αλεξάνδρα Τόμπρα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Έκανε το break και πήρε το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού στον Ρέντη και με 3-2 νίκες πήρε για τρίτη σερί φορά το πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ. Καθοριστικός ο τραυματισμός της Νίζετιχ για τις «ερυθρόλευκες».

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007