Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέφτονται να «ξηλώσουν» Γουόλ και Μπιλ οι Γουίζαρντς

Σκέφτονται να «ξηλώσουν» Γουόλ και Μπιλ οι Γουίζαρντς

Το κάκιστο ξεκίνημα των Γουίζαρντς και το άσχημο κλίμα φαίνεται να ωθούν τους ιθύνοντες της ομάδας σε σκέψεις ανταλλαγής των δύο μεγαλύτερων αστεριών της

Οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς έχασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από το Πόρτλαντ με 119-109, σημειώνοντας την 11η ήττα της σεζόν στα πρώτα 16 ματς. Πολύ κακό ξεκίνημα για τους «Μάγους» που έχουν το έκτο χειρότερο σερί από τις 30 ομάδες της Λίγκας (5-11).

Η κρίση άρχισε να αναφαίνεται από πέρσι. Η ομάδα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 43 νίκες και 39 ήττες και έκλεισε την 8η θέση των playoffs της Ανατολής, όπου και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τους 1ους στη regular season, Τορόντο Ράπτορς με 4-2 νίκες.

Φέτος η σεζόν ξεκινάει με άσχημο τρόπο δείχνοντας πως η υπάρχουσα ομάδα έχει ως ταβάνι την οριακή είσοδό της στην 8άδα. Κάπως έτσι έχουν αρχίσει να γίνονται σκέψεις για ολική αναδόμηση του ρόστερ με τους δύο all star της ομάδας, Τζον Γουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ να είναι διαθέσιμοι προς παραχώρηση-ανταλλαγή.

Έτσι υποστηρίζει ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βονιαρόφσκι. Ο 28χρονος Γουολ και ο 25χρονος Μπιλ είναι παίκτες που παίζουν όλη την έως τώρα καριέρα τους στην Ουάσιγκτον, αλλά φαίνεται το εν λόγω project να έχει ταβάνι και μάλιστα σχετικά χαμηλό. Δεν αποκλείεται μέσα στη χρονιά να έχουμε λοιπόν μετακινήσεις των δύο παικτών που είναι ικανές λόγω του status τους να αλλάξουν τα δεδομένα για όποιες ομάδες τους αποκτήσουν.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024