Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK: Πάνοπλη κόντρα στην Αντβέρπ

AEK: Πάνοπλη κόντρα στην Αντβέρπ

Κομπλέ η ΑΕΚ στην Αμβέρσα - Συμπεριλήφθηκε και ο Ξαβιέ Ρατάν - Μέις στην αποστολή για το αποψινό ματς (20/11, 21:00) της 7ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες της ταξίδεψε η ΑΕΚ για την Αμβέρσα όπου απόψε (20/11, 21:00) θα διεκδικήσει την έκτη νίκη της σε επτά αγώνες στους ομίλους του Basketball Champions League.

Αυτή τη στιγμή η Ένωση έχει ρεκόρ 5-1 και κόντρα στους Βέλγους (έχουν 3-3) θέλει να βελτιώσει την επίδοσή της στο φινάλε του πρώτου γύρου για να υπερισχύσει της Χάποελ Ιερουσαλήμ (έχει επίσης 5-1) στη μάχη για την πρωτιά.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί της Δευτέρας (19/11), με τον Ξαβιέ Ρατάν Μέις να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Εξάλλου, ο Λούκ Μπάνκι, μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση λέγοντας: «Αυτό είναι το τελευταίο ματς για τον πρώτο γύρο στον όμιλό μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, με απίστευτη επιθετική νοοτροπία. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν ξεκάθαρα.

Μη ξεχνάμε, ότι η Αντβέρπ έχει επικρατήσει της Χάποελ στο Βέλγιο, ενώ έχει πάρει δύο ακόμα σπουδαίες νίκες σε Λιθουανία και Ντιζόν, κάτι που τη φέρνει στις υποψήφιες ομάδες για να περάσει στην επόμενη φάση του BCL.

Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα ν’ αποδείξουμε τι αξίζουμε, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024