Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τοροσίδης: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»

Τοροσίδης: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»

Ο έμπειρος σέντερ μπακ ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση της Εθνικής και τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία – Γιαννούλης: «Να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Απογοητευμένος και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά την ήττα της Εθνικής από την Εσθονία με 1-0. Ο έμπειρος μπακ τόνισε ότι η γαλανόλευκη ηττήθηκε από μία πολύ κακή ομάδα και επισήμανε ότι άπαντες θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σίγουρα είναι μία πολύ κακή βραδιά. Χάσαμε από μία μέτρια έως πολύ κακή ομάδα. Δεν έχει σχέση με τις αλλαγές αυτό. Η Εθνική είναι Εθνική. Δεν κάνουν καλό οι ήττες γιατί μπορεί να μάθεις έτσι. Πρέπει να γίνουμε δυνατοί και σκληροί γιατί τα ματς στα προκριματικά θα είναι δύσκολα. Στα προκριματικά του ’18 παλέψαμε με δύσκολες ομάδες και το Βέλγιο και την Κροατία, όχι γιατί πήγανε καλά και ψηλά. Δεν το λέω για αυτό. Το λέω γιατί ήταν πολύ καλές ομάδες πραγματικά. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά για να προχωρήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Είμαι εδώ και ως αρχηγός. Εάν δεν μάθουμε να νικάμε και να έχουμε άλλη νοοτροπία είναι πρόβλημα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος κόντρα στην Εσθονία έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, τόνισε ότι οι διεθνείς θα πρέπει να αντιστρέψουν το κλίμα και να δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

«Από ατυχία δεν σκοράραμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε ένα γκολ και μάλιστα αυτογκόλ. Να αντιστρέψουμε το κλίμα και να κοιτάξουμε τα προκριματικά του Euro. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και στα λόγια και στις πράξεις».

Για το ντεμπούτο του: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος όταν έχουμε χάσει από την Εσθονία στην Ελλάδα. Κανένας δεν μπορεί αν είναι ικανοποιημένος».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024