Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί λόγω διαφορών με τον Γιαννακόπουλο»

«Ο Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί λόγω διαφορών με τον Γιαννακόπουλο»

Μέσο του εξωτερικού κάνει λόγο για σκέψεις παραίτησης του Τσάβι Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας διαφορών με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υποστηρίζεται δε πως το Τριφύλλι θα χρειαστεί να καταβάλει προσπάθεια για να τον πείσει να παραμείνει.

Μπασκετικό Μέσο του εξωτερικού υποστηρίζει πως ο Τσάβι Πασκουάλ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, εξαιτίας διαφορών του με τον ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υποστηρίζεται δε ότι οι Πράσινοι θα χρειαστεί να καταβάλουν προσπάθεια για να πείσουν τον Καταλανό να παραμείνει, τονίζοντας πως δεν έχει παρθεί απόφαση από μέρους του.

«Ο Τσάβι Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί σύντομα, λόγω διαφορών με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Η απόφαση δεν έχει παρθεί, οπότε ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να τον πείσει», αναφέρει το χαρακτηριστικό tweet του Home of Glory.

Τα παραπάνω φυσικά έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής (19/11) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις οποίες πέταξε το «μπαλάκι» στον Πασκουάλ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Η σχετική δήλωση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού: «Το υλικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό, δεν νομίζω ότι χρειάζονται προσθήκες. Αυτό το υλικό άλλωστε ζήτησε και ο προπονητής, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024