Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνείο: Aναβλήθηκε η δίκη συλληφθέντων για τα επεισόδια

Πολυτεχνείο: Aναβλήθηκε η δίκη συλληφθέντων για τα επεισόδια

Τα επτά άτομα θα δικαστούν με τις κατηγορίες της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της αντίστασης κατά της αρχής

Αναβολή για τις 29 Νοεμβρίου πήρε η δίκη των επτά συλληφθέντων για τα επεισόδια της επετείου του Πολυτεχνείου, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Τα επτά άτομα θα δικαστούν με τις κατηγορίες της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της αντίστασης κατά της αρχής.

Για τα ίδια επεισόδια έχουν ήδη παραπεμφθεί στον ανακριτή άλλοι έξι κατηγορούμενοι, οι οποίοι διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, με τις κατηγορίες της έκρηξης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οι οποίοι έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες για συνολικά δεκαεννέα συλληφθέντες, εκ των οποίων κάποιοι νοσηλεύονται και κάποιοι είναι ανήλικοι και έχουν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς για αυτούς επιλαμβάνονται οι αρμόδιοι για ανήλικους δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024