
Ολυμπιακός: Χάνει τον Τουπάν για 10 μέρες
Ο Γάλλος φόργουορντ υπέστη συνδεσμική κάκωση αριστερής ποδοκνημικής και χάνει το ματς στο ΟΑΚΑ
Ατυχίας συνέχειας για τον Ολυμπιακό. Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τους Ερυθρόλευκους αναφορικά με την περίπτωση του Άξελ Τουπάν. Ο Γάλλος φόργουορντ τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου, μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
H μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την ημέρα του ματς έδειξε ότι υπέστη συνδεσμική κάκωση αριστερής podo. Ο Γάλλος φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 10 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι αιωνίων, θα χάσει την διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας και παράλληλα θα προσπαθήσει να επανέλθει στην δράση σε δύο εβδομάδες.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους Παπανικολάου και Τίμα για το 3 με τον Έλληνα φόργουορντ να προέρχεται από ένα χτύπημα στο γόνατό του στο παιχνίδι με την Φενέρ.
- Σοκάρουν οι εικόνες από τη δράση χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση
- Κούβα: Αντιμέτωπη με νέο μπλακ άουτ – Πλήρης η κατάρρευση του δικτύου
- Επίσημο: Στους Μαϊάμι Χιτ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)
- Κένυα: Ποιος είναι ο άνθρωπος – πουλί του Ναϊρόμπι, γιατί ανησυχεί η ιατρική κοινότητα της χώρας
- Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον Αρβανίτη η παρακολούθηση Κούλογλου
- Οι 11άδες του Πορτογαλία – Ισπανία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)



