Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κλοπ δίνει 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Πούλισιτς

Ο Κλοπ δίνει 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Πούλισιτς

Σφήνα στην Τσέλσι για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς φαίνεται να μπαίνει η Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Αμερικανό της Ντόρτμουντ

Στην μάχη για τον Κρίστιαν Πούλισιτς φαίνεται να μπαίνει η Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ να παρακολουθεί την περίπτωση του πολύ έντονα και είναι έτοιμος να δώσει τα 90 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για τον παίκτη για να τον κάνει κάτοικο Άνφιλντ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror.

Ο Αμερικανός παίκτης της Ντόρτμουντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει με τους βεστφαλούς, θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα δεν είναι αρνητικοί να τον παραχωρήσουν, αν ικανοποιηθούν οικονομικά από κάποιον πιθανό αγοραστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» φαίνεται να μην διστάζει να πουλήσει τον Φαμπίνιο σε μία εκ των Μίλαν και Γιουβέντους, π, για να εξοικονομήσει χρήματα για τον Πούλισιτς.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική περίοδο, τον πρώτο λόγο για τον παίκτη φαίνεται να τον έχει η Τσέλσι με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ντόρτμουντ.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024