
Κάναντι: «Βασικός μας στόχος η έξοδος στην Ευρώπη»
Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για τη φιλοσοφία του Ατρόμητου και τον στόχο της ομάδας του, o οποίος σύμφωνα με τον Αυστριακό είναι η έξοδος στην Ευρώπη
Ο Ντάμιρ Κάναντι μίλησε στην «Real News» για τον φετινό Ατρόμητο και τόνισε μεταξύ άλλων πως παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, στόχος παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάναντι:
«Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να κοιτάζει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά με συγκεκριμένο πλάνο, ανάλογο του αντιπάλου της. Ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι, όπως πέρυσι, η έξοδος στην Ευρώπη».
Στη συνέχεια ο Κάναντι είπε μεταξύ άλλων: «Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, βρισκόμαστε στις πρώτες 10 αγωνιστικές του και πρέπει να συνεχίσουμε με τη σοβαρότητα και το πάθος που δείξαμε στους προηγούμενους αγώνες, ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.
Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να αντιμετωπίζουν κάθε ματς με την ίδια αφοσίωση, όπως έπραξαν στους πρόσφατους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ… Πρέπει να διατηρήσουμε τη σωστή λειτουργία μας και να παραμείνουμε Ατρόμητοι στη διάρκεια όλων των αγώνων».
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων
- Ο Jeff Mills παρουσιάζει το Tomorrow Comes the Harvest
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
