Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Χωρίς ρεύμα ολόκληρο το νησί

Ρόδος: Χωρίς ρεύμα ολόκληρο το νησί

Χωρίς ρεύμα για περίπου εδώ και μια ώρα έχουν μείνει αρκετές συνοικίες στη Ρόδο λόγω βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ, πιθανότατα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ σημειώνεται ότι το ρεύμα διεκόπη δύο φορές

Χωρίς ρεύμα για περίπου εδώ και μια ώρα έχουν μείνει αρκετές συνοικίες στη Ρόδο λόγω βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ, πιθανότατα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ σημειώνεται ότι το ρεύμα διεκόπη δύο φορές.

Αρχικά η πρώτη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι. Οι τεχνικοί της ΔΕΗ κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την βλάβη και ήδη έχει ξεκινήσει η ομαλή ηλεκτροδότηση.

Πιθανόν η βλάβη να οφειλόταν και στις κακές καιρικές συνθήκες, δεδομένου ότι από τα ξημερώματα σε όλο το νησί επικρατεί ισχυρή βροχόπτωση.

Λίγο μετά τις 14:00 σημειώθηκε νέα διακοπή ρεύματος. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr έχει μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση ολόκληρη η πόλη της Ρόδου και αρκετές ακόμη περιοχές του νησιού όπως τα Κοσκινού.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση υπάρχει ολικό μπλάκ άουτ και στα δύο εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο, λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο και παραμένει άγνωστο πότε θα επανέλθει.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024