Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα 2.300 εισιτήρια που είχε πάρει για το ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο στις 29 Νοεμβρίου.
Το λιτό μήνυμα που ανάρτησε στα social media ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο έχουν εξαντληθεί!».
Τα… «μαγικά χαρτάκια» για το Λονδίνο είχαν γίνει εξ αρχής ανάρπαστα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, αλλά αυτό δεν αλλάζει την τρέλα του κόσμου του να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας όπου κι αν παίζει!
Ο Δικέφαλος είχε πάρει 2.300 εισιτήρια για το Στάμφορντ Μπριτζ και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να εξασφαλιστούν περισσότερα, η Τσέλσι δεν αύξησε τον αριθμό.
Η ζήτηση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ήταν τεράστια και δεν ήταν δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλοι. Ένας μεγάλος αριθμός δόθηκε στους συνδέσμους και τα υπόλοιπα εξαντλήθηκαν από τους κατόχους σουιτών στην Τούμπα και VIP διαρκείας, χωρίς να καταστεί δυνατό να υπάρξει και ελεύθερη διάθεση για τον υπόλοιπο κόσμο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών