Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NBA: Δεν αποσύρεται πριν από τα 40 ο Γκασόλ

NBA: Δεν αποσύρεται πριν από τα 40 ο Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ μπορεί να έχει πατήσει τα 38, αλλά δεν κάνει καμία σκέψη απόσυρσης από το ΝΒΑ και την ενεργό δράση, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του

Τι και αν έχει κλείσει ήδη 18 χρόνια στο ΝΒΑ. Τι και αν τον βαραίνουν τα 1205 ματς της regular season που έχει αγωνιστεί με Μέμφις Γκρίζλις, Λος Άντζελες Λέικερς, Σικάγο Μπουλς και Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Πάου Γκασόλ δηλώνει πως θα αρχίσει να σκέφτεται την απόσυρση σε… δύο καλοκαίρια από τώρα, δηλαδή όταν θα έχει πατήσει τα 40, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Athletic»:

«Σε δύο καλοκαίρια ίσως το σκεφτώ λίγο παραπάνω. Αγαπώ αυτό που κάνω και δουλεύω σκληρά για να βρεθώ σε αυτό το επίπεδο, προκειμένου να ακολουθήσω τον ρυθμό του παιχνιδιού και την εξέλιξη του αθλήματος σε καθημερινή βάση. Υπερηφανεύομαι γι’ αυτό και αυτό είναι που με κάνει αυτός που είμαι σήμερα».

Ο Γκασόλ φέτος είναι χειρότερος από ποτέ βάσει αριθμών, αφού αγωνίζεται κατά μέσο όρο 17.4 λεπτά, έχοντας 6.8 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1 μπλοκ ανά ματς. Ωστόσο παραμένει ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στα παρκέ του ΝΒΑ και ακόμα και σε ρόλο βετεράνου πλέον, θα είναι σημαντικό κομμάτι είτε στους Σπερς είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα τον εμπιστευθεί στο μέλλον μιας και το συμβόλαιό του την επόμενη χρονιά είναι μερικώς εγγυημένοι από τα Σπιρούνια του Πόποβιτς.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024