Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μανεκέν για την μοναξιά

Μανεκέν για την μοναξιά

Αγκαλιάστε τα και απαλλαγείτε από το στρες

Πολλοί νέοι σχεδιαστές βρίσκουν καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στα αστικά περιβάλλοντα.

Το Aseptic Studio που εδρεύει στο Λονδίνο έχει σχεδιάσει ένα εργονομικό μαξιλάρι σε σχήμα ακρωτηριασμένου κορμού για να παρέχει σωματική και συναισθηματική στήριξη σε μοναχικά πλάσματα που ζουν σε πόλεις.

Ονομάζεται «The Mannequin», Το Μανεκέν, το μαξιλάρι μοιάζει με ένα ανώτερο τμήμα του σώματος με εξαιρετικά μακριά χέρια που μπορούν να τυλιχτούν γύρω από τον χρήστη για άνεση. Το προϊόν αποσκοπεί στη μείωση των συναισθημάτων στρες και μοναξιάς που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε αστικές περιοχές.

Το προϊόν διαθέτει ένα κέλυφος βαμβακιού, γεμιστό από μαλακές μπάλες από πολυεστέρα που κρατούν τη μορφή τους καλύτερα από την τακτική γέμιση.

Ο λαιμός του μαξιλαριού έχει επιπλέον παραπετάσματα και κλίνει προς τα εμπρός για να στηρίξει το λαιμό του χρήστη και να βελτιώσει τη στάση του. Διαθέτει επίσης ένα ζευγάρι μακριών βραχιόνων που χρησιμεύουν ως υποβραχιόνια ή «εμπόδια» στη θερμότητα που εκπέμπεται από φορητούς υπολογιστές.

Το Mannequin παρουσιάστηκε στο London Design Fair, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Design του Λονδίνου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024