Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τις εμμονές, τη θρησκοληψία τις θεατρικές παρατάσεις στις συνεντεύξεις τύπου και το πεπέ 0-0 Πανιώνιος-Πλατανιάς.
Την Πέμπτη, η επίσημη πρώτη του Άγγελου κι ο θεός να βάλλει το χέρι του. Τον έχει ανάγκη η εθνική ομάδα. Τα έχουμε ξαναπεί. Είκοσι χρόνια είχε ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι στην ΕΠΟ. Δε θα μπορούσε να κάνει Ομοσπονδιακό προπονητή τον Αλέφαντο; Εύκολα. Δεν τον έκανε. Αυτοί που εγκαλούνται ότι κατάστρεψαν το ποδόσφαιρο, φέρανε τον Ρεχάγκελ. Πήρανε το Γιούρο. Ο Σαρρής που δεν ήξερε αν η μπάλα, έχει μέσα αέρα η στουπιά, έφερε τον Ρανιέρι. Το ότι απέτυχε ο Ιταλός είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Σαν προπονητής με βάση το ιστορικό του και τη προϋπηρεσία του, είναι μακράν ο κορυφαίος, που έχει πατήσει το πόδι του στη Ψωροκώσταινα. Κι έρχονται αυτοί που θα σώσουν το ποδόσφαιρο και σου παρουσιάζουν τον Αναστασιάδη. Ντροπή. Μέχρι τώρα ξέραμε για προπονητές που παίρνουνε χαρτάκι. Τώρα μάθαμε για χαρτάκι προκειμένου να προσληφθεί προπονητής.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.