Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μελάνια «διώχνει» την αναπληρώτρια σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας

Η Μελάνια «διώχνει» την αναπληρώτρια σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας

Σύμφωνα με το Reuters, η «Πρώτη Κυρία» εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά της Ρίκαρντελ, δηλώνοντας πως «δεν είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει την αντικατάσταση της αναπληρώτριας συμβούλου του για θέματα εθνικής ασφαλείας, λόγω της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ της και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, είπαν στο Reutes δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Σύμφωνα με το Reuters, η «Πρώτη Κυρία» εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά της Ρίκαρντελ, δηλώνοντας πως «δεν είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει».

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να ζήτησε την αποπομπή της Ρίκαρντελ από το αξίωμα της αναπληρώτριας συμβούλου εθνικής ασφάλειας.

Η διαμάχη μεταξύ της Πρώτης Κυρίας και της συμβούλου εντάθηκε με αφορμή την περιοδεία της Μελάνια στην Αφρική τον Οκτώβριο.

Μία από τις πηγές αναφέρει ότι οι δοσοληψίες τους για το ταξίδι «δεν πήγαν καλά». Μια άλλη πηγή είπε ότι η Μελάνια Τραμπ αισθάνεται πως η Ρίκαρντελ επιχείρησε να την εξαπατήσει αναφορικά με τους κυβερνητικούς πόρους που θα διατίθεντο για τη στήριξη της περιοδείας της στην Αφρική.

Επίσης, μια πηγή ενήμερη με τις επιδόσεις της Ρίκαντελ στον Λευκό Οίκο επισήμανε ότι η Ρίκαρντελ συγκρούστηκε με τους συναδέλφους της στην εν λόγω υπηρεσία και «κάπως απομακρύνθηκε από όλους», εκτός από τον Μπόλτον.

Σε κάθε περίπτωση, η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, σε μία σαφή ένδειξη του κλίματος, δήλωσε νωρίτερα ότι «η Ρίκαρντελ δεν αξίζει πλέον την τιμή να υπηρετεί σ’ αυτόν τον Λευκό Οίκο».

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024