«Μεγάλη ευκαιρία» θεωρεί ο Ευάγγελος Μαλέσιος το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του, ούτως ώστε να  αποκατασταθεί μέσα από τα πορίσματα και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και των αρμοδίων αρχών η προσωπική του τιμή και υπόληψη, που σύμφωνα με όσα λέει, «βάναυσα είχαν πληγεί από τις άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις».

Ο πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το 2003, τονίζει πως είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο κ. Μαλέσιος αναφέρει:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Πληροφορήθηκα σήμερα πως η αρμόδια αρχή ζήτησε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμώνεμένα και της συζύγου μου, προφανώς στα πλαίσια έρευνας που γίνεται για τον διαγωνισμό του συστήματος C4I, της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Πέραν από τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετεί η επανεμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση αυτή, θεωρώ ότι το άνοιγμα των λογαριασμών μου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκατασταθεί – μέσα από τα πορίσματα και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των Αρμοδίων Αρχών – η προσωπική μου τιμή και υπόληψη, που βάναυσα είχαν πληγεί από τις άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις που είχα στο παρελθόν δεχτεί από την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ και τον εκδότη της Γιώργο Κουρή.

Για να λάμψει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από 15 χρόνια η αλήθεια και να διαλυθεί κάθε άδικη υποψία για το πρόσωπό μου.

Η ζωή μου ως πολιτικός και ως γιατρός υπήρξε πάντα έντιμη, καθαρή και διάφανη. Μακριά από μίζες ή φακελάκια.

Το ίδιο και η διαδρομή της οικογένειάς μου.

Γι αυτό, όχι μόνο δεν θα φέρω προσκόμματα, αλλά αντίθετα θα βοηθήσω, αν χρειαστεί, το έργο των Αρμοδίων Αρχών» αναφέρει στη δήλωση του ο Ευάγγελος Μαλέσιος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο