
Συναγερμός: Βρέθηκε βόμβα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο
Σύσκεψη για να εξουδετερωθεί η βόμβα παλαιού τύπου
Σύσκεψη για την ελεγχόμενη εξουδετέρωση βόμβας παλαιού τύπου που βρέθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης), πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Βασιλείου.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ασφαλή ολοκλήρωση του εγχειρήματος, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Οι απόψεις που διατυπώθηκαν ήταν στην κατεύθυνση ανάληψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή εξουδετέρωση της βόμβας.
Τέλος, ο κ. Βασιλείου επισήμανε ότι η ενημέρωση του κόσμου πρέπει να είναι άμεση, «τόσο στον Δήμο Ασπροπύργου όσο και στον Δήμο Ελευσίνας, ώστε να μη μείνει κανένας πολίτης χωρίς την απαραίτητη πληροφόρηση».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης
- Το διπλό «μέτωπο» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και η απόφαση του συνεδρίου – Παρών ο Ανδρουλάκης στη Βουλή
- Live streaming η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού
- Ρόδος: Τι αναφέρει η έκθεση για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη





