Επίθεση αγνώστων με αυγά και μπογιές στα γραφεία της ΚΕΔΕ
Αγνωστοι έγραψαν συνθήματα με κόκκινο σπρέι στην είσοδο της ΚΕΔΕ, στην οδό Γενναδίου 8, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο εργάτη καθαριότητας στον Δήμο Ασπροπύργου.
Επίθεση με αυγά και μπογιές στα γραφεία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου 30 άτομα.
Αγνωστοι έγραψαν συνθήματα με κόκκινο σπρέι στην είσοδο της ΚΕΔΕ, στην οδό Γενναδίου 8, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο εργάτη καθαριότητας στον Δήμο Ασπροπύργου.
«Δολοφόνοι άλλος ένας νεκρός εργάτης», Κυβέρνηση και Δήμοι Δολοφόνοι», έγραφαν τα συνθήματα, μελών της ΠΟΕ – ΟΤΕ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στα nea.gr.
Πάντως, να σημειωθεί, ότι σε επικοινωνίας μας με την ΠΟΕ – ΟΤΑ αρνείται ότι μέλη της πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεκρός εργάτης καθαριότητας ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και προσλήφθηκε με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ. Ο τραυματισμένος εργάτης, εργάζεται στην καθαριότητα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας με 8μηνη σύμβαση.
- Γιώργος Γεωργακάκης: Πέθανε ξαφνικά ο πρώην πρωταθλητής ακοντισμού – Θλίψη στο Ηράκλειο
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της αθλητικής ζωής μου» (vid)
- Γάζα: Τουλάχιστον 2.842 Παλαιστίνιοι εξαϋλώθηκαν εξαιτίας θερμοβαρικών όπλων που χρησιμοποίησε το Ισραήλ
- Ερντογάν: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος εισαγγελέας που διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης
- Ιωάννης Καποδίστριας: Ο δρόμος παντός τιμίου ανθρώπου
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό




