Το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή της υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος διαδέχθηκε τον Μίχαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Γαλανόλευκης. Λίγες ώρες αργότερα, η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από αυτήν, μέσω βίντεο που ανέβασε στο Facebook.
Οι διεθνείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια του Nations League κόντρα σε Φινλανδία και Εσθονία. Οι Λεονάρντο Κούτρης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Μασούρας φόρεσαν τα Γαλανόλευκα για πρώτη φορά, ενώ οι Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψαν στην «οικογένεια» της Εθνικής μετά από απουσία 2,5 ετών και 10 μηνών αντίστοιχα.
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.