
Χάνει Νάτσο για δυο μήνες και Κασεμίρο για τρεις εβδομάδες η Ρεάλ
Προβλήματα τραυματισμών αποκόμισαν οι Νάτσο και Κασεμίρο από την αναμέτρηση κόντρα στην Θέλτα, με τον Ισπανό αμυντικό να χάνει τους επόμενους δυο μήνες, ενώ ο Βραζιλιάνος να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες
«Πύρρειος» αποδείχθηκε η εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Θέλτα με 4-2, καθώς η «βασίλισσα» είδε τους Νάτσο και Κασεμίρο να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση.
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης,ο Ισπανός αμυντικός υπέστη τραυματισμό στο γόνατα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δυο μήνες, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Αυτοί οι δυο τραυματισμοί «φρενάρουν» κάπως τους «μερένχες», οι οποίοι μετά από την συντριβή τους στο «κλάσικο» από την Μπαρτσελόνα, είχαν δείξει σημάδια προόδου, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή και τους «μπλαουγκράνα» στους τέσσερις βαθμούς.
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία


