Το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) αντέτειλε η εποχή Αναστασιάδη για την Εθνική και η ΕΠΟ έσπευσε να ανεβάσει πλάνα από την πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του μακεδόνα τεχνικού.
Θυμίζουμε ότι οι διεθνείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια του Nations League κόντρα σε Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11) στο ΟΑΚΑ (21:45). Οι Λεονάρντο Κούτρης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Μασούρας φόρεσαν τα Γαλανόλευκα για πρώτη φορά, ενώ οι Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ύστερα από απουσία 2,5 ετών και 10 μηνών αντίστοιχα.
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου της ΕΦΟΑ, Θοδωρή Γκλαβά και θα έχουμε τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα – Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο In.
Η Euroleague απέσυρε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάρτηση που είχε κάνει με τη φάση του Ναν και του Μπαντιό, την οποία μάλιστα σχολίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.